Суміші для морозива

Ми пропонуємо суміші для м'якого морозива власного виробництва. Ми завжди працюємо над нашими рецептами, щоб доставити Вам продукт найвищої якості. Ми можемо розививати консистенцію, смак, аромат, специфічні рецепти/смаки під потреби клієнта.
Ми використовуємо інгредієнти високої якості - в тому числі, інгредієнти які постачаються з Італії.

Суміші для м’якого морозива
Суміші для м’якого морозива

М’яке морозиво або, як його ще називають, морозиво софт — це продукт з низьким вмістом жиру (до 8%) та збитістю не більше 70%. Безпрецедентною перевагою цього виду морозива є легкий процес його виготовлення: воно готується за допомогою спеціальної машини – фризера – безпосередньо перед подачею, що гарантує його свіжість та чудові смакові якості. Суміші, що ми пропонуємо для приготування м'якого морозива, вироблені в Україні згідно італійських рецептур, з використанням італійських натуральних інгредієнтів, допоможуть Вам суттєво покращити колір, смак та аромат Вашого морозива і при цьому зберегти собівартість продукту на попередньому рівні Наші суміші ідеально підходять для виготовлення смаженого морозива. В нашій пропозиції Ви знайдете як і преміум смаки, так і бюджетні варіанти. Великий вибір фруктових смаків. Також новий тренд у світі морозива "Чорне морозиво".

Суміш для замороженого йогурту
Суміш для замороженого йогурту

Заморожений йогурт схожий на звичайне м’яке морозиво, проте менш калорійний, менш солодкий і з приємною характерною кислинкою, поданий з найрізноманітнішими добавками і топпінгами, він чудово освіжає й бадьорить. Плануєте займатись реалізацією замороженого йогурту?

Ми пропонуємо Вам італійські суміші виробництва компанії МЕС-3 – це найпопулярніші у світі суміш для приготування замороженого йогурту найкращої якості. При використанні з молоком або натуральним йогуртом, дана суміші швидко перетворюються у заморожений йогурт з чудовим смаком, ідеальною структурою та низькою собівартістю.

Отримати прайс, або дізнатися більше інформації заповниши форму

* Поля обов'язкові для заповнення