Суміші для м’якого морозива

М’яке морозиво або, як його ще називають, морозиво софт — це продукт з низьким вмістом жиру (до 8%) та збитістю не більше 70%. Безпрецедентною перевагою цього виду морозива є легкий процес його виготовлення: воно готується за допомогою спеціальної машини – фризера – безпосередньо перед подачею, що гарантує його свіжість та чудові смакові якості. Суміші, що ми пропонуємо для приготування м'якого морозива, вироблені в Україні згідно італійських рецептур, з використанням італійських натуральних інгредієнтів, допоможуть Вам суттєво покращити колір, смак та аромат Вашого морозива і при цьому зберегти собівартість продукту на попередньому рівні Наші суміші ідеально підходять для виготовлення смаженого морозива. В нашій пропозиції Ви знайдете як і преміум смаки, так і бюджетні варіанти. Великий вибір фруктових смаків. Також новий тренд у світі морозива "Чорне морозиво".
 

Назва

"Молочна"

"Шоколадна"

Дозування

1 кг до 2л 

1 кг до 2л

В упаковці

2кг 

2кг 

"Молочна Преміум" 1 кг до 2 л 2кг
"Шоколадна Преміум" 1 кг до 2 л 2кг

"Полуничне" 

"Ківі"

"Лимон"

"Банан"

"Лісові ягоди"

"Фундук"

"Блек-Преміум" (Чорне)

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

2кг

2кг

2кг

 2кг 

2кг

2кг

2кг

© 2012 — Компанія «Ice-Cream Service»
Всі права захищено