Суміші для м’якого морозива

М’яке морозиво або, як його ще називають, морозиво 
софт — це продукт з низьким вмістом жиру (до 8%) та збитістю не більше 70%. Безпрецедентною перевагою цього виду морозива є легкий процес його виготовлення: воно готується за допомогою спеціальної машини – фризера – безпосередньо перед подачею, що гарантує його свіжість та чудові смакові якості. Суміші, що ми пропонуємо для приготування м'якого морозива, вироблені в Україні згідно італійських рецептур, з використанням італійських натуральних інгредієнтів, допоможуть Вам суттєво покращити колір, смак та аромат Вашого морозива і при цьому зберегти собівартість продукту на попередньому рівні. В нашій пропозиції Ви знайдете такі суміші для приготування м'якого морозива:
Детальніше

Назва

 

"Молочна"

 

"Шоколадна"

 

 

Дозування

 

1 кг до 2л 

 

1 кг до 2л

 

 

 

В упаковці

 

2кг 

 

2кг 

 

 

 

"Молочна Преміум" 1 кг до 2 л 2кг
"Шоколадна Преміум" 1 кг до 2 л 2кг

 

 

"Полуничне" 

"Ківі"

"Лимон"

"Банан"

"Лісові ягоди"

"Фундук"

 

 

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

1 кг до 2 л

 

2кг

2кг

2кг

2кг 

2кг

2кг

Розрахунок собівартості морозива

Назва сировини Дозування згідно рецептури (кг) Ціна ,грн (за кг)
Суміш для мякого морозива 1.000
Вода, л 2.000
Собівартість порції (100 гр.) 0.100 0.000

Суміш для замороженого йогурту

 

 Заморожений йогурт схожий на звичайне м’яке морозиво, проте менш калорійний, менш солодкий і з приємною характерною кислинкою, поданий з найрізноманітнішими добавками і топпінгами, він чудово освіжає й бадьорить. Плануєте займатись реалізацією замороженого йогурту?

Ми пропонуємо Вам італійські суміші виробництва компанії МЕС-3 – це найпопулярніші у світі суміш для приготування замороженого йогурту найкращої якості. При використанні з молоком або натуральним йогуртом, дана суміші швидко перетворюються у заморожений йогурт з чудовим смаком, ідеальною структурою та низькою собівартістю.

 

 

 

 

© 2012 — Компанія «Ice-Cream Service»
Всі права захищено