Інгредієнти для приготування джелато  

Бази для сорбетів

Бази для сорбетів

 

Ідеальні бази для холодного приготування фруктового морозива. Бази не містять молока чи молочних похідних. За допомогою них, Ви з легкістю приготуєте чудовий сорбет з кремовою текстурою та високою стабільністю..

 

  код фруктові пасти дозування розфасовка
 08042 Лимон 100 100 2,5кг
 18057 Ананас 70 2,5кг
 18056 Банан 70 2,5кг
 18086 Вишня 70 2,5кг
 18047 Полуниця 70 2,5кг
 18046 Полуниця Н. К. 70 2,5кг
 18085 Лісові Ягоди 70 2,5кг
 18069 Лісові Ягоди Н. К. 70 2,5кг
 18054 Манго 70 2,5кг
 18099 Зелене Яблуко 70 2,5кг
 18058 Диня Нова 70 2,5кг
 18178 Диня Класік 70 2,5кг
 18170 Грейпфрут 70 2,5кг
 18072 Чорна смородина 70 2,5кг
 18171 Мандарин 70 2,5кг
 18121 Зелений Чай 70 2,5кг
 18080 Малина 70 2,5кг
 18041 Слива 70 2,5кг
 18098 Кавун 70 2,5кг
 18071 Суниця 70 2,5кг
 18081 Чорниця 70 2,5кг
 18083 Абрикос 70 2,5кг
 18059 Апельсин Н. К. 70 2,5кг
 18038 Сіцілійський Апельсин (Червоний) 70 2,5кг
 18067 Персик 70 2,5кг
 18062 Ківі 70 2,5кг
 14339 Ліметта Кіт 11,7кг
 18039 Амарена 70 2,5к

© 2012 — Компанія «Ice-Cream Service»
Всі права захищено