Інфомація

У цьому розділі Ви знайдете інформацію про рецептури та собівартість десертів, котрі можна приготувати, використовуючи наші продукти. Також тут міститься прайс-лист на усі наші товари та багато іншої корисної інформації.

Технологія приготування

Джелато обрахунки(6.8 Мбайт)
 Джелато процес (7.1 Мбайт)
Майже все, що Ви повинні знати про м'яке морозиво - морозиво з автомату.
 Майже все, що Ви повинні знати про молочне морозиво.
Майже все, що  Ви повинні знати про фруктове морозиво


 

Рецептури та собівартості

У поданих нижче документах Ви знайдете калькуляційні та технологічні листи для приготування найрізноманітніших десертів. Дані документи створено у такий спосіб, що вони автоматично обраховують собівартість 1кг десерту, враховуючи актуальні ціни на сировину. Вам лише необхідно ввести ціну на сировину ( молоко, цукор тощо) у верхній частині документу і ціну собівартості 1 кг готового виробу. Ціну на наші товари вводити не потрібно, оскільки вона вже зазначена у даних документах. Детальну інформацію, як коритсуватися табличкою ви знайдете у файлі "Інформація по користуванню таблицями".

 

Про що ви повинні не забувати, думаючи про прибуток від продажу морозива.

Ціни:

Отримати ціни

У цьому файлі Ви знайдете цінник на всі наші товари. Ціни враховують ПДВ та доставку на умовах “двері-двері” в будь-яку точку України.

Бізнес інформація

 

Відео

© 2012 — Компанія «Ice-Cream Service»
Всі права захищено