Італійське морозиво Джелато

Зараз вже нікого не здивуєш промисловим морозивом. Воно – давно звичний для всіх масовий продукт, котрий виготовляється на заводських машинах та реалізується за допомогою роздрібних мереж. Такому морозиву характерний високий відсоток жирності (12-20%) та збитості (до 70%), а також довгий термін придатності, що аж ніяк не робить таке морозиво більш якісним або смачнішим.

Морозиво джелато – це концептуально інший вид морозива, більш творчий та ексклюзивний. Зазвичай джелато виготовляється там же, де воно і реалізується. Таке морозиво може зберігатися не більше 3 днів, йому також притаманний низький відсоток жирності: 5-7% у випадку молочного джелато та 0-2% у випадку фруктового.

Крім того, джелато – типово італійський продукт, котрий здобуває все більшу популярність у світі, а кількість джелатерій невпинно зростає з кожним роком. Причиною цього є незрівнянний смак морозива, який не можна прирівняти до промислового, а також хороша консистенція та сам вигляд загалом. На сьогоднішній день джелато по праву вважається морозивом найвищого ґатунку.

Наша компанія безкоштовно надає абсолютно усю фінансову, технологічну, ринкову та будь-яку іншу інформацію стосовно джелато для новачків та ветеранів українського ринку. Крім цього, ми з радістю приїдемо у Ваш цех аби допомогти Вам розпочати процес виробництва, ознайомити Вас з різними рецептурами і навчити персонал правильно працювати з обладнанням та інгредієнтами. Не вагайтесь звертатись до нас з будь-якими запитаннями!

Окрім інформаційної підтримки, ми пропонуємо Вам широкий асортимент усіх необхідних продуктів для приготування та реалізації джелато:

Інгредієнти для приготування джелато

 Пропонуємо Вашій увазі напівфабрикати для виготовлення джелато від компанії МЕС-3, 

яка є передовим виробником даного продукту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бази для молочного джелато
Бази продукуються у вигляді порошку. Вони містять стабілізатори та емульгатори, які є обов’язковими речовинами у їх складі. Крім того, у базах містяться додаткові компоненти: цукор, сухе молоко, рослинні та тваринні білки, жири, ароматизатори. Наявність тих чи інших додаткових інгредієнтів сприяє появі різноманітних особливостей у морозива, яке Ви готуєте.

Детальніше
код Бази дозування розфасовка
02006 База 6 — база низького дозування холодного та гарячого приготування 4 2,5кг
02096 Панна База — база для гарячого та холодного приготування для молочного джелато 35 2,5кг
06004 Суперджельмікс — база для приготування сорбетів 35 3кг
02121 База Соаве — база длягарячого приготування молочног джелато 70 2кг
02136 База Єлена - база для гарячого приготування молочного джелато 125 1,8кг

 

Бази для сорбетів
Ідеальні бази для холодного приготування фруктового морозива. Бази не містять молока чи молочних похідних. За допомогою них, Ви з легкістю приготуєте чудовий сорбет з кремовою текстурою та високою стабільністю.

Детальніше
код Фруктові пасти дозування розфасовка
08042 Лимон 100 100 2,5кг
18057 Ананас 70 2,5кг
18056 Банан 70 2,5кг
18086 Вишня 70 2,5кг
18047 Полуниця 70 2,5кг
18046 Полуниця Н. К. 70 2,5кг
18085 Лісові Ягоди 70 2,5кг
18069 Лісові Ягоди Н. К. 70 2,5кг
18054 Манго 70 2,5кг
18099 Зелене Яблуко 70 2,5кг
18058 Диня Нова 70 2,5кг
18178 Диня Класік 70 2,5кг
18170 Грейпфрут 70 2,5кг
18072 Чорна смородина 70 2,5кг
18171 Мандарин 70 2,5кг
18121 Зелений Чай 70 2,5кг
18080 Малина 70 2,5кг
18041 Слива 70 2,5кг
18098 Кавун 70 2,5кг
18071 Суниця 70 2,5кг
18081 Чорниця 70 2,5кг
18083 Абрикос 70 2,5кг
18059 Апельсин Н. К. 70 2,5кг
18038 Сіцілійський Апельсин (Червоний) 70 2,5кг
18067 Персик 70 2,5кг
18062 Ківі 70 2,5кг
14339 Ліметта Кіт   11,7кг
18039 Амарена 70 2,5к

 

Покращувачі
Покращувачі запобігають стандартизації асортименту джелато. На відміну від баз, покращувачі не мають стандартного дозування. Вони можуть бути використані в різних пропорціях та комбінаціях, що дає Вам змогу створювати справді оригінальні рецептури та неповторні смакові композиції.

Детальніше
код Покращувачі дозування розфасовка
08004 Пан МЕК Е — покращувач жирів 30 1,5кг
06069 Софтін — емульгатор 5 3,5кг
06006 Протомек — покращувач протеїнів 20 2кг

 

Пасти
Пасти для приготування морозива фасуються у спеціальні бочечки та використовуються для покращення ароматичних й смакових властивостей морозива. Зазвичай, термін придатності таких паст становить 3 роки, винятком є лише деякі види, які слід вжити за два роки з дня виготовлення. У своєму складі пасти не містять складників, котрі б продовжували їхній термін придатності, окрім цукрових сумішей (у випадку фруктових паст) або жирів ( у падку лісових горіхів чи кокосової пасти). Пасти вготовляються виключно з натуральних продуктів, а саме з професійно відібраних фруктів, концентрованих соків, сухофруктів, овочевих екстрактів та фруктових барвників.

Детальніше
код Пасти для пиготування молочного джелато дозування розфасовка
08110 Какао Мікс — суміш для приготування шоколадного морозива 60 1,5кг
08130 Чокісімо Пудра — суміш для шоколадного морозива   0,6кг
14347 Черіманія — продукт для приготування джелато з смаком вишні 100 4,5кг
14044 Англійський Пунш 50 5,5кг
14023 Поцілунок ( Бачо) — паста з смаком шоколаду та лісових горіхів 80 5,5кг
14037 Азуро (Голубе Небо) — паста для приготування морозива з оригінальним голубим кольором 50 5кг
14089 Віскі Крем — паста для приготування морозива з смаком віскі 50 4,5кг
08010 Світ 1Маскарпоне - порошок маскарпоне 30 2кг
08011 Йогурт 40 1кг
08155 Йогомек   1,05кг
14094 Біскотіно — паста для приготування джелато з бісквітним смаком. Компонент Кукіз джелато 50 4,5кг
14092 Білий Шоколад 120 6кг
14090 Eкстракт Кави 20 2,5кг
14005 Капучіно 60 2,5кг
14019 Карамель 40 4,5кг
14020 Кокос 60 4кг
14054 Французька Ваніль 30 2,5кг
14035 М’ята 50 2,5кг
14073 Какао Крем 80 6кг
14074 М’ята Н. К. 50 2,5кг
14075 Лісовий Горіх 80 3,5кг
14031 Фісташка Файн 50 4кг
14471 Макарон   4кг
14245 Роза   2,5кг
14179 Квела   6кг
14431 Квела біла   6кг
14302 Тірамісу 70 5,5кг
14015 Малага — паста для приготування джелато з смаком лікеру Малага 80 5,5кг
14008 Баблі — паста для приготування морозива з смаком жувальної гумки 50 5кг
14046 Дольче Лате — паста для приготування джелато з смаком карамелізованого молока 25 2,5кг
14220 Містер Ніко — паста для приготування морозива з смаком арахісу (подібне на “снікерс”) 100 4кг
14051 Мигдаль 80 4кг
14325 Мекрап — паста для приготування джелато з смаком, подібним на “рафаелло” 80 4кг
14014 Сабайоне Н. К. 80 5,5кг
15217 Сабайоне 80 1,3кг
08145 Шоколад Екстра Дарк   1,625кг
14029 Волоський Горіх 70 5,5кг
14052 Фісташка Преміум 100 4кг
14062 Лісовий Горіх Максіма 100 4кг
14118 Вафельна 80 4кг
14126 Волоський Горіх Преміум 100 4кг

 

Поверхневі пасти (Варєгато)
На відміну від інших, поверхневі пасти додаються не у рідку суміш, а безпосередньо у морозиво, що виходить з бач-фризера. Ці пасти не мають конкретного дозування, вони додаються на смак. Проте, популярність цих паст забезпечують 2 причини: по-перше, таке морозиво має справді оригінальний вигляд, по-друге, такі пасти дозволяють комбінувати різні смаки.

Детальніше
код Варєгато (Спеціальні поливки для джелато) дозування розфасовка
14058 Лісовий Горіх   6кг
14322 Кукіз — з смаком шоколаду та тістечок   6кг
16047 Фроліні Кукіз — печиво для Кукіз   0,7кг
14028 Страчятелла — спеціальна поливка з смаком шоколаду   6кг
18089 Лісові Ягоди   2,5кг
18073 Полуниця   2,5кг
14295 Роза   2,5кг
18122 Інжир   4,5кг
18064 Абрикос   2,5к
14343 Ліметта   1кг
18044 Тропік   2,5кг
18090 Груша   2,5кг
14143 Малина   4кг
18091 Апельсин   2,5кг
14305 Мекчері — з смаком вишні   4кг
14335 Мекрап   5,5кг
14472 Макарон   4кг
14378 Тірамісу   4кг
14225 Містер Ніко — арахіс з шоколадом   4кг
14083 Мекрок   6кг
14087 Кокоміо — шоколад з кокосом   4,5кг
14047 Дольче Латте Крем — карамелізоване молоко   3кг
18084 Амарена   2,5кг
26130 Амарена ягоди   2,75кг
14308 Віскі Крем — віскі   6кг
14349 Вафельне   5кг

Для подачі десертів

Важливим є не лише смак, але й правильне сервірування вашого продукту: красиво поданий
десерт найвищої якості допоможе Вам суттєво збільшити продаж власної продукції, а також
здобути чимало постійних покупців, що було вже неодноразово доведено нашими
клієнтами по всій Україні. Отож, пропонуємо Вам ознайомитись з продуктами, які завоювали
репутацію найкращої тари для подачі десертів на території нашої держави:

 

 

Солодкий вафельний ріжок
Продукт, який є досконалим з технологічної точки зору: він не
протікає знизу,не розм'якає, а також не б'ється при транспортуванні.
Окрім цього, даний ріжок має ще й справді чудовий смак.

Детальніше
 
 

 

 

Італійська паперова тара
Виробляється з найякіснішого паперу та має найкращу форму
для подачі морозива чи замороженого йогурту.
І тільки у нас Ви маєте унікальну можливість отримати персональний
друк на паперовій тарі, замовивши лише від 10-ти тисяч
одиниць будь-якого продукту.

Детальніше

 

 

 

 

 

 

 

 

Ложечки
Вашій увазі пропонуються зручні та надійні одноразові ложечки двох розмірів, які ніколи не зламаються та не зіпсують апетит:

Детальніше

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2012 — Компанія «Ice-Cream Service»
Всі права захищено